Golfresor - Golfbanor i Gdynia – Sopot – Gdansk

Sierra Golf Club

Avstånd: 3 mil från färjeläget i Gdynia och 6 mil, 40 min bilväg, från Gdansk Airport. Cirka 30-45 min bilväg från Gdynia-Sopot-Gdansk
Banan ligger i ett böjande landskap och är av parkkaraktär med konstgjorda sjöar. Ritad av den kände skotten Cameron Sinclair. Gott om träningsytor.9 håls korthålsbana. Golfbilar med GPS. Imponerande klubbhus med bar, restaurang och omklädningsrum. Boende på banan,  med 120 bäddar.Läs mer under golfpaket.

Se YouTube klipp från banan:

Postolowo Golf Club

Avstånd: 5 mil från färjeläget i Gdynia och 25 km från Gdansk Airport. Knappt 1 timmes bilresa från Gdansk-Sopot.

Europas näst längsta bana efter Bro Hof, Stockholm. Hög kvalitet med strategiskt utlagda sjöar, vattendrag och bunkrar. Design engelsmannen Jeremy Turner. Rankad som en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Här råder lugn, stillhet, inga köer och ingen stress. Klubbhus med restaurang och omklädningsrum. Uthyrning av golfbilar och golfvagnar. Greenfee 18 hål.
Läs mer »

Sand Valley Golf Club

Drygt 10 mil från färjeläget i Gdynia och Gdansk Airport, knappt 1,5 timmes bilväg. Cirka 1 timme bilresa från Gdansk.
Det är en  InlandLinks bana  med  breda  fairways,många bunkrar och stora ondulerade greener. Banan är designad av Lassi Pekka Tilander och Tony Ristola.Boende i villor på banan, se under golfpaket 120 bäddar. Heldagsgreenfee.
Läs mer »