Schloss Lüdersburg, Lüneburg

Schloss Lüdersburg ligger sydost om Hamburg. Det är ett slott från 1700-talet som öppnades för allmänheten 1986 i samband med att den första golfbanan anlades (Old Course), och därefter Lakes Course. Båda banorna utanför hotellet.Här finns två rumskategorider de luxe rum och sviter.  Frukost och middag serveras i restaurang Falkenstein. 2009 öppnades ett  annex med en spa-anläggning med möjlighet till flera olika arombastubad och möjligheter att boka behandlingar. Närmaste by är den pittoreska byn Lüneburg cirka 15 min, cirka 45 min bilresa till Hamburg.

Vi skräddarsyr en golfresa  efter era önskemål vad gäller antal hotellnätter, middagar och  antal greenfees.

Kontakta oss för mer information och bokning

Prisförslag – Två övernattningar

  • 2 övernattningar i dubbelrum de luxe   inkl frukost
  • 2 3-rättersmiddagar/buffé exkl dryck
  • 2 Heldagsgreenfee,  förbokade tider, fria golfvagnar,1 polett till drivinge range per dag.
  • Fri tillgång hotellets bastuavdelning

Pris från  4 800 SEK/pers söndag – torsdag
Pris från 5 050 SEK/pers ankomst fre, lör
Enkelrumstillägg 1000 SEK/1100 SEK

Prisförslag – 3 nätter

  • 3 övernattningar i dubbelrum de luxe  inkl frukostbuffé
  • 3 3-rättersmiddag alt buffé  exkl  dryck
  • Fri tillgång hotellets bastuavdelning
  • 3 heldagsgreenfee förbokade tider, fria golfvagnar, 1 polett till drivinge range per dag

Pris från 6 725 SEK/pers ankomst sön- onsdag
Pris från 6 975 SEK/pers ankomst torsdag
Enkelrumstillägg  1 525 SEK/1 625SEK
Golfbil 18 hål 40  Euro
Närliggande golfbanor
Omfattande arbete med golfbanorna pågår och bla har man nytt dräneringssystem på Lakes Course. Arbetet går bra och går att följa på Schloss Lüdersburg via Instagram- #schlossluedersburg
Det finns två mästerskapsbanor på vardera 18 hål, 4 övningshål, 2 puttinggreener, 2 chipping greener, 2 rangebunkrare och på drivinge range finns 80 utslagsplatser, en del med tak över.
Det är också möjligt att spela  den kända och utmanande  Golfclub Green Eagle med South och North Course, den senare är en av världens längsta banor 6 627 m från gul tee. 2023  arrangerades ” Porsche European Open”. Banan ligger cirka  30 min bilväg från Schloss Lüdersburg.

Lakes Course – kan beskrivas som en ”linksbana” inne i landet och är designad av Jack Nicklaus. Det är mer synligt vatten på denna banan men eftersom det är bredare fairways säger man att denna bana är ”lättare”.

Old Course – Skogs och parkbana med små vattenhinder och/eller sjöar på 17 av de 18 hålen. Längs skogskanterna blommar rhododendronbuskar i maj, i ”Golfsport Magazine” har banan rankats som en av Tysklands vackraste banor.

Vägbeskrivning

Det är knappt 2 timmars bilresa från Puttgarden (18 mil), och Kiel  (14 mil).Cirka 1,5 timmes bilresa från Travemünde. Närmaste flygplats är Hamburg Fuhlsbüttel cirka 8 mil från hotellet.Vi bokar om möjligt transfer flygplats -hotell.

Väder

Väderprognos för resmålet kan ni se på www.yr.no eller www.vilketvader.se