Golfresor - Golfbanor i Swinoujscie

Amber Baltic Golf Club

Avstånd: Knappt 3 mil från färjeläget i Swinouscjie. Cirka 1,5 mil från Miedzyzdroje, på vägen mot golfbanan.

Amber Baltic GC  ligger på ön Wolin i Östersjön alldeles intill Wolins fantastiskt vackra nationalpark.Öppnades för spel 1993. Här finns en 18 håls mästerskapsbana (Par 72) i lätt kuperad terräng med en del vattenhinder. Banan är godkänd av internationella PGA.Här finns också en 9-hålskorhåls banan, drivinge range, putting green. Heldagsgreenfee och fritt spel på korthålsbanan.
Klubbhuset ligger mitt på banan med utsikt över nästan hela 18-hålsbanan. Fria golfvagnar. Golfbilar för uthyrning. Omklädningsrum med dusch och proshop. Bar och möjlighet att äta lunch.

Bilder från September 2019.

Kamień Country Club

Avstånd: Cirka 5 mil  färjeläget i Swinouscjie och 4 mil från Miedzyzdroje
Svenskägd golfbana som invigdes i juli 2013. 18 hål  par 72.  Det är en park-och skogsbana som ligger i vacker natur med en del vattenhinder. Fria golfvagnar och golfbilar för uthyrning. Heldagsgreenfee.
Här finns klubbhus med omklädningsmöjligheter och restaurang som serverar enklare måltider.

Kamien Country club Kamin Country club nr 2

Binowo Park Golf Club

Avstånd: Cirka 10 mil från färjeläget i Swinouscjie, knappt 1,5 timmes bilresa. 20 min bilresa från centrala Szczecin

Binowo Park Golf  Club är en Svenskägd bana 20 km söder om Szczecin i vackert bokskogs- och jordbruksområde. Banan öppnade för spel 2000. 18-håls bana (Par 72) något kuperad parkbana med naturliga vattenhinder på ett flertal hål.
Dessutom finns en 9-håls korthålsbana, drivinge range, putting green.  Från maj 2023 möjlighet boende på banan. Läs mer
Heldagsgreenfee, fritt spel på korthålsbanan. Golfbilar och golfvagnar för uthyrning.
I klubbhuset finns restaurang, bar, reception, omklädningsrum, pro-shop och konferensrum.

Modry Las Golf Club

Avstånd: Cirka 16 mil från färjeläget i Swinouscjie, drygt 2 timmars bilresa, drygt 1 timmes resa från centrala Szczecin (80 mil)

Modry Las Golf Club är en vacker bana i ett böljande landskap cirka 7,5 mil söder om Szczecin. Det är den första 18-håls banan designad av Gary Player i centrala Östeuropa. Den öppnade  allmänheten under 2009. Banan byggdes för att bli en av av Europas bästa och är  ranka bland Top 100 i Europa av Golf World Magazine och fick 2015  och 2016 priset som Polens bästa golfbana.
Fria  golfvagnar om boende på banan, golfbilar för uthyrning. Omklädningsrum och möjlighet att duscha. Nytt klubbhus invigt 2019.
Restaurang. Möjlighet att bo på banan. Läs  mer.

Balmar See Golf Club,Usedom

Golfbana på tyska Usedom med 36 hål. Banan ligger cirka l timmes bilväg från färjeläget i Swinouscjie,cirka 4 mil, cirka  l timmes bilväg från hotel Marina och hotel Amber Baltic. Heldagsgreenfee. Det finns också möjlighet at bo i anslutning till Balmar See GC, se under golfpaket till Tyskland.