Mön Golfresort

Prästekilde hotell och Möns GC har gått samman och det är nu Mön Golfresort. Drygt 10 mil från Köpenhamn. Hotellet ligger intill golfbanan. Här finns 46 nyrenoverade rum i tre olika kategorier standard, executive och panorama. Restaurang. Här finns minigolfbana och krolf i trädgården,biljard och fotbollspel i källaren.
Några kilometer från hotellet ligger Möns klint som är väl värt ett besök. Från hotellet är det cirka 1 timmes bilresa till Rödby med möjlighet att ta färjan över till Puttgarden i Tyskland för shopping eller fortsätta resan till Tyskland.

Möns GK har funnits sedan 1992. En medelsvår 18-hålsbana i förening med naturen runt Stege Nor. Flera golfhål ligger nära vatten och andra högt med fantastisk utsikt.  Här är ett välutbyggt dräneringssystem och banan kan  oftast spelas tidigt och sent på året.

Vi skräddarsyr en golfresa efter era önskemål vad gäller antal hotellnätter, vilka golfbanor ni vill spela och antal greenfees.

Kontakta oss för mer information och bokning

Prisförslag 1

  • 2 övernattning i dubbelrum standard  inkl frukostbuffé
  • 2  2-rätters  middagar
  • 3 greenfees Möns GK  med förbokade tider

Pris från 4 125 SEK/person  söndag – torsdag
Pris från 4 700 SEK/ person fre- sön och helgdagar

Enkelrumstillägg SEK 450:-/natt

Vill ni spela någon annan golfbana rekommenderar vi spel på Sydsjällands GK, Köge GK, Skovbo GK, som ligger cirka 1 timmes bilväg från hotellet på väg mot/från  Köpenhamn. Vi bokar gärna tid här och inkluderar greenfee i paketet.

Vägbeskrivning

Prästekilde ligger 10 mil från Köpenhamn och 16 mil från Helsingör. För att komma till Själland kan man välja mellan att åka över Öresundsbron eller färja Helsingborg – Helsingör. Vi är ombud för Scandlines och inkluderar gärna båtbiljett i priset. Det finns också möjlighet att göra en kombinationsresa och stanna någon dag på Själland och sedan åka vidare till Tyskland. Vi skräddarsyr en resa efter era önskemål, begär offert.

Väder

Väderprognos för resmålet kan ni se på www.yr.no eller www.vilketvader.se