Prästekilde Kro & Hotel på Mön

Nyrenoverat hotell  mitt på Möns golfbana. Efter golfrundan går det bra att njuta en stund på terrassen och på kvällen äta en god middag i restaurangen.  Hotellet har under 2015 genomgått helrenovering och nya ägare från april 2016. Här finns 41 rum, alla rum med  sittgrupp och kabel- TV med svenska kanaler. I trädgården kan man spela boule.  Några kilometer från hotellet ligger Möns klint som är väl värt ett besök. Från hotellet är det cirka 1 timmes bilresa till Rödby med möjlighet att ta färjan över till Puttgarden i Tyskland för shopping eller fortsätta resan till Tyskland.
Under 2019 håller hotellet stängt på söndagar.

Möns GK är en lätt kuperad öppen bana med en del vatten. Här är ett välutbyggt dräneringssystem och banan kan  oftast spelas tidigt och sent på året. Heldagsgreenfee.

Vi skräddarsyr en golfresa efter era önskemål vad gäller antal hotellnätter, vilka golfbanor ni vill spela och antal greenfees.

Kontakta oss för mer information och bokning

Prisförslag 1

  • 2 övernattning i dubbelrum de luxe   inkl frukostbuffé
  • 2 trerätters middagar
  • 2 greenfees Möns GK  med förbokade tider

Pris från 3 375  SEK/person golf mån – fred
Pris från 3 725 SEK/ person golf lör, sön, helgdag

Prisförslag 2

  • 1 övernattning i dubbelrum de luxe  inkl frukostbuffé
  • 1 trerättersmiddag
  • 2  greenfee Möns GK   förbokade tider

Pris från 2 200 SEK/person golf mån-fre
Pris från 2 475 SEK/person golf  lör, sön

Vill ni spela någon annan golfbana rekommenderar vi spel på Sydsjällands GK, Köge GK, Skovbo GK, som ligger cirka 1 timmes bilväg från hotellet på väg mot Köpenhamn. Vi bokar gärna tid här och inkluderar greenfee i paketet.
På Möns GC, Köge GK  är det dagsgreenfee.

Vägbeskrivning

Prästekilde ligger 10 mil från Köpenhamn och 16 mil från Helsingör. För att komma till Själland kan man välja mellan att åka över Öresundsbron eller färja Helsingborg – Helsingör. Vi är ombud för Öresundskonsortiet/Scandlines och inkluderar gärna broavgift/båtbiljett i priset. Det finns också möjlighet att göra en kombinationsresa och stanna någon dag på Själland och sedan åka vidare till Tyskland. Vi skräddarsyr en resa efter era önskemål, begär offert.

Väder

Väderprognos för resmålet kan ni se på www.yr.no eller www.vilketvader.se