Golfresor - Bornholm

Spela golf på ”solskens ön” mitt i Östersjön. Ytan är 3 x 4 mil och det går snabbt att förflytta sig runt ön.  Det finns fyra golfbanor i vacker natur. Nordbornholms GK fd Rö GK med 36 hål, Bornholms GK, Nexö GK.
2011 kom en ny katamaran till rutten Ystad-Bornholm. Leonora Christina, som är 113 meter lång, 26 meter bred och är en av världens största katamaraner. Den tar 1400 passagerare och 356 bilar/överfart. Överfartstid 1 timme och 20 minuter.
Bornholmstrafiken kommer att köra fram till 31 aug 2018 och sedan är det ett nytt rederi, Molslinjen,  tar över driften och ännu inte klart med hur den kommer att gå och priser och kommer först 2018.

Välj att bo på fyrstjärnigt hotell, mysigt pensionat eller kanske i egen lägenhet. Pensionat typiskt boende för  Bornholm och kan jämföras med personligt, enklare  hotellboende. Varför inte göra en kombinationsresa och stanna någon dag i Skåne. Det går också att åka vidare till Tyskland, Sassnitz, via Bornholm. Vi skräddarsyr en golfresa efter era önskemål både vad gäller hur många dagar ni vill stanna och hur många dagar ni vill spela golf.
11 juni  – 12 aug är det högsäsongspris på färjan. 11 – 17 juni håller danskarna ”Folkemöte” på Bornholm, som kan jämföras med vår  ”Almedals vecka på Gotland” och det innebär  att det är mycket bokat på färjan och svårt att hitta hotellrum. 13- 31 aug avslutar Bornholmstrafikken sin verksamhet med nedsatta priser på färjan
Från 1 sept ersätts Bornholmstrafikken med Bornholmslinjen . I dagsläget har man valt att inte samarbeta med agenter och det blir endast möjligt att göra ”paket” med boende och golf och färjan får man boka själv. Begär offert.

Möjligheterna är många  – Du har idéerna och vi gör vårt bästa för att uppfylla dem.

Golfbanor

Hotell

Våra hotell

Hotel Allinge, Allinge

Charmigt hotell i centrala Allinge på norra Bornholm.

Läs mer
Hotell Friheden/Abildgård, Sandkås

Familjeägda personliga hotell med restaurang och pool. Knappt 1 mil från Gudhjems GK

Läs mer
Gretha´s Pension, Sandvig

Hemtrevligt familjeägt typiskt pensionat på norra Bornholm

Läs mer
Siemsens Gaard, Svaneke

Renoverad köpmansgård i centala Svaneke med utsikt över hamnen.

Läs mer
Hotel Balka Strand, Nexö

Personligt hotell i naturområde. 150 m till Bornholms finaste sandstrand på södra Bornholm. All rum egen terrass. Minigolf-bana, boulebana mm.

Läs mer
Hotell Griffen SPA-Hotell, Rönne

Hotell i centrala Rönne med inom-utomhuspool och olika bastubad.

Läs mer
Radisson Blu Hotel Fredensborg, Rönne

Hotell med internationell karaktär utanför Rönne med 300 meter till havet och 2 km till centrum och närmaste golfbana.

Läs mer
Gudhjem - Söpark

Moderna lägenheter för 4-6 personer med självhushåll.

Läs mer